Koffie met een eerlijke herkomst

Haal het beste uit je werkdag met onze Biaretto koffie

Biaretto is koffie van topkwaliteit. Met alleen de beste koffiebonen uit de wereld creëren we onze perfecte melanges. Geniet van de verrassende geur- en smaakbeleving van Biaretto en haal zo het beste uit je werkdag.

Koffie van topkwaliteit

Het proces om de juiste koffie voor ons merk samen te stellen, begint al bij het selecteren van de juiste bonen.

Alleen de beste bonen van de wereld zijn goed genoeg voor de Biaretto koffiemelanges. Daarom selecteren we onze bonen op kwaliteit en testen we meerdere malen of deze kwaliteit ook echt behouden blijft.

Alleen zo kunnen we voor jou de perfecte mix maken.

Herkomst

De Biaretto koffie bestaat uit een kwalitatieve melange van Arabica- en Robusta koffies geselecteerd uit Zuidoost-Azïe en Midden- en Zuid-Amerika.

Onze bonen komen van gerenommeerde koffieboeren, lokale coöperaties en regio’s net boven en onder de evenaar zoals Brazilië, Peru, Honduras, Nicaragua, Mexico, Indonesië, Vietnam en Uganda. Ook wel de koffiegordel genoemd. Hier gedijt de koffiebes het beste.

Onze medewerkers in deze regio’s testen en selecteren iedere dag de beste bonen. Ze werken samen met de lokale bevolking en ondersteunen zo tegelijkertijd de gemeenschap.

Eerlijke koffie

Goede koffie is ook eerlijke koffie. Daarom kiezen we onze koffieboeren zorgvuldig en werken we alleen samen met plantages die transparant en verantwoord gerund worden.

Maar onze leveranciers maken niet alleen lokaal eerlijke prijsafspraken, ook met onze Nederlandse leveranciers hebben we de beste afspraken gemaakt om tot de juiste prijs-kwaliteitverhouding te komen.

Kies jouw favoriet

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur.

Niet alleen verzorgen wij de inrichting van uw kantoorruimte maar leveren ook alle kantoorartikelen die nodig zijn op dagelijkse basis.

In onze uitgebreide webshop kunt u eenvoudig uw gewenste producten zoeken en bestellen. Nog geen klant? Vraag een account aan en krijgt toegang tot ons brede assortiment!

We beantwoorden alvast graag wat vragen voor u!

Voor welke projecten kan ik bij VWC Kantoor & Project terecht?

Onze opdrachtgevers zitten in zowel het MKB en grotere organisaties. Maar ook voor de ZZP’er bieden we pasklare oplossingen. Daarnaast werken we voor het onderwijs en stichtingen. Dus voor elke organisatie een juiste oplossing!

Hoe lang is VWC Kantoor & Project actief?

We hebben inmiddels al een lange geschiedenis. Vanaf eind jaren 90 toen we een kantoorvakhandel overnamen tot vandaag waar we kantoorconcepten leveren voor elke ruimte. Dus al bijna 30 jaar zijn we actief en hebben we veel ervaring opgebouwd.

Leveren jullie ook kantoorartikelen?

Zeker! Wij leveren een volledig kantoorartikelen-assortiment voor elke organisatie. Middels onze webshop kunt u eenvoudig uw kantoorartikelen bestellen. Maar ook in onze winkels vindt u een breed assortiment.

Toe aan een vrijblijvend adviesgesprek?
Bel direct: 038-7920792

Jisca – interieurspecialist

Please set the ‘Contact Form’ component shortcode