samen maken we het leuk!

Een frisse make-over voor Docentenkamers en Lerarenkamers!

Heb je ooit gedacht aan een nieuwe vibe voor de docentenkamer of lerarenkamer op jouw school? Wij zijn we gespecialiseerd in het pimpen van deze ruimtes, zodat ze helemaal bij de tijd zijn!

Waarom Projectinrichting?

Wij begrijpen dat elke docentenkamer en lerarenkamer zijn eigen charme en behoeften heeft. Ons team staat klaar om jullie lerarenkamer om te toveren tot een gezellige, functionele plek waar leraren zich helemaal thuis voelen.

Toffe inrichting en een slimme indeling

We geloven in slimme oplossingen. Onze ontwerpers steken de koppen bij elkaar om de ruimte optimaal te benutten. Van coole meubels tot handige opbergplekken, we hebben alle trucjes in huis om jouw docentenkamer of lerarenkamer tot leven te brengen.

Jullie stijl, Onze passie

Bij VWC draait het allemaal om jouw stijl. Of je nu houdt van een moderne look of een meer vintage feel, we hebben een breed scala aan opties waar je uit kunt kiezen. Laat ons jouw wensen weten en we maken er iets moois van!

Heb je nog inspiratie nodig? Dan nemen we jullie mee in de verschillende stijlen en mogelijkheden.

Groen gaat nooit uit de mode

Vinden jullie duurzaamheid belangrijk? Dan gaan we voor materialen en oplossingen die goed zijn voor het milieu. Zo kunnen we niet alleen een toffe docentenkamer of lerarenkamer maken, maar ook nog eens bijdragen aan een groenere wereld.

Hoe gaaf is dat?

onze aanpak

Bij VWC gaan we voor een relaxte vibe. We houden je op de hoogte van elke stap en zorgen ervoor dat jouw ideeën tot leven komen.

Onze studio kan zelfs een cool ontwerp maken voor jouw docentenkamer of lerarenkamer.

Samen maken we van jouw ruimte dé plek waar docenten kunnen relaxen, werken en brainstormen!

Inspiratie

We beantwoorden alvast graag wat vragen voor jullie!

Welke onderdelen in de inrichting kunnen jullie leveren?

Wanneer wij met uw project aan de slag gaan dan bepalen we samen met u welke onderdelen nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Wanden en plafonds
  • Verlichting
  • Elektra en klimaatsystemen
  • Schilder- en sauswerk
  • Vloer- en raambekleding
  • Meubelen en stoelen
  • Accessoires, decoratie en aankleding

Het kan zijn dat niet alle onderdelen nodig zijn of dat u bepaalde onderdelen zelf doet. Wat wij belangrijk vinden is dat we het samen met u afspreken zodat helder is wie wat doet.

Hoe lang is VWC Kantoor & Project actief?

Als écht familiebedrijf bestaan we al meer dan 30 jaar. We zijn opgericht in 1992 en 2 jaar daarna namen we een kantoorvakhandel over. Dat is uitgegroeid tot waar we vandaag staan: we leveren in de wijde regio kantoor- en facilitaire artikelen en leveren we projectinrichting aan MKB bedrijven, overheid en onderwijs. Lees meer op de over-ons-pagina.

Leveren jullie ook kantoorartikelen?

Zeker! Wij leveren een volledig kantoorartikelen-assortiment voor elke school. Middels onze webshop kunt u eenvoudig uw kantoorartikelen bestellen. Maar ook in onze winkel in Kampen vindt u een breed assortiment. Lees meer op onze kantoorartikelen pagina.

Gaan we samen aan de slag?

Bel direct: 038-7920792

Sylvia- interieurspecialist